Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hayward TigerShark QC - Bazénový vysavač

Hayward TigerShark QC - Bazénový vysavač
Hayward TigerShark QC - Bazénový vysavač
Hayward TigerShark QC - Bazénový vysavač
Hayward TigerShark QC - Bazénový vysavač

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hayward TigerShark QC - Bazénový vysavač z kategorie dům a zahrada, bazény a lázně, bazény a lázně – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Hayward TigerShark QC - Bazénový vysavač .

Detailní informace

Bazénový vysavač Hayward TigerShark QC
Hayward TigerShark QC je chytrý, tichý a plně automatický bazénový vysavač vhodný pro bazény o rozměru do 12 x 6 m. Používá Adaptive Seek Control Logic (ASCL®) mikroprocesorové inteligentní řízení, které optimalizuje pohyb robota v průběhu čištění bazénu a zajistí pečlivé vyčištění dna bazénu, stěn i hladinové linky. Kvalitní čerpadlo o výkonu 17 m³/h zajistí silný výkon pro precizní vyčištění vašeho bazénu. TigerShark QC je vybaven kvalitními duálními filtry s jemností filtrace 20 µm, díky čemuž opra...vdu vyčistí bazénovou vodu od veškerých nečistot včetně jemných částic. Filtrační koš s kazetovými filtry je snadno přístupný ze shora a koš i filtry lze velice snadno vypláchnout zahradní hadicí a nechat uschnout. Elektronická autodiagnostika detekuje vodní hladinu a ochrání robota před vyjetím z vody a zničením čerpadla. Spotřebuje až o 94% méně energie než jiné bazénové vysavače díky ergonomickému a úzkoprofilovému designu a speciálnímu systému kol s přisávání k povrchu bazénu.
Přednosti:
Filtrační schopnost 20 µm
Kvalitní duální filtry – kazetové a spring
Čistí dno, stěny a hladinovou linku
Speciální čistící pryžový válec 26 cm
Adaptive Seek Control Logic (ASCL®)
Dva automatické čistící módy (3 h / 90 min. rychločištění)
Lehce vyjímatelný koš na nečistoty
Snadná údržba
Plovoucí napájecí kabel
Snadné spuštění jedním tlačítkem
Vhodné typy bazénů:
Do rozměru 12 x 6 m
Zapuštěné i nadzemní
Jakýchkoliv tvarů
Se slanou i sladkou vodou
Vinylové, PVC, betonové, foliové, laminátové, nerezové
Vyčistí dno, stěny bazénu i hladinovou linku
Bazénový vysavač TigerShark QC precizně vyčistí dno, stěny bazénu i hladinovou linku. Odstraní řasy a veškeré nečistoty díky dvěma speciálním PVA kartáčům a přefiltruje všechny nečistoty usazené na dně i po stěnách vašeho bazénu přes jemné kazetové filtry.
Dva automatické čistící módy
Bazénový vysavač Hayward TigerShark QC nabízí výběr ze dvou automatických čistících módů. Čtyřhodinový mód pro kompletní vyčištění bazénu včetně dna, stěn a hladinové linky a 90 minutový rychločistící cyklus.
Vysoká filtrační schopnost
Hayward TigerShark QC je vybaven kvalitními kazetovými filtry s jemností filtrace 20 µm, díky čemuž opravdu vyčistí bazénovou vodu od veškerých nečistot včetně jemných částic. Filtrační koš s filtry je snadno přístupný a koš i filtry lze velice snadno vypláchnout zahradní hadicí a nechat uschnout.
Výkonné čerpadlo
Kvalitní čerpadlo přefiltruje 17 m³ vody za hodinu a zajišťuje tak silný výkon pro precizní vyčištění vašeho bazénu.
Spuštění jedním tlačítkem
Hayward TigerShark QC je chytrý, tichý a plně automatický bazénový vysavač vhodný pro bazény o rozměru do 12 x 6 m, který jednoduše propojíte s napájecím zdrojem, ponoříte jej do vody bazénu a zapnete jedním tlačítkem. O precizní vyčištění bazénu se automatický vysavač postará sám. Používá Adaptive Seek Control Logic (ASCL®) mikroprocesorové inteligentní řízení,

Produkt je výrobek značky Hayward ,distribuovaný s EAN kódem 0610377316583.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Hayward, Bazény a lázně Hayward, Bazény a lázně – příslušenství Hayward.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hayward TigerShark QC - Bazénový vysavač a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bazény a lázně sleva, bazény a lázně – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hayward a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hayward najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hayward TigerShark QC - Bazénový vysavač
Právě si prohlížíte...

29990,- Kč