Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018,Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018

Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018,Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018
Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018,Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018
Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018,Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018
Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018,Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018,Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018 z kategorie tašky a zavazadla, batohy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Topgal Eastern Europe a budete spokojení s dodaným Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018,Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018 .

Detailní informace

Objemný dvoukomorový batoh pro starší školáky na prvním stupni ZŠ pro kluky ve 2.–5. třídě velký objem, 2 komory a 2 hluboké kapsy pevná záda s hliníkovou výztuhou Modro šedý model oblíbeného střihu LYNN s motivem a lá matrix je určen všem klukům na prvním stupni, nebo i na přechod do tříd druhého stupně, kteří musí denně do školy nosit velký náklad učiva. Dvě komory a dvě hluboké kapsy unesou úplně vše.Záda batohu jsou anatomicky tvarovaná díky hliníkové výztuze a polstrovaná tak, aby docházelo k lepší cirkulaci vzduchu mezi zády dítěte a zádo...vou částí batohu.Pohodlné nošení i těžkého nákladu zajistí polstrované, ergonomicky tvarované ramenní popruhy. Ty utáhnete jak ve spodní části na délku, tak i v horní části k zádům dítěte. Zapnutím hrudního popruhu, který je taktéž výškově nastavitelný, pak zajistíte, aby batoh nesjížděl z ramen. Do konce ramenních popruhů jsme všili magnetku, kterou je můžete připnout k polstrované části popruhů tak, aby nevlály kolem těla školáka.Zadní komora je užší a doporučujeme do ní umístit školní desky, velké těžké učebnice, nebo atlasy. Přední komora je prostornější a je v ní našitá malá síťová kapsa na zip. Kapsa mezi přední komorou a přední kapsou je dostatečně hluboká a objemná. Její vstup je ale užší. Je ideální pro přenášení třeba penálu PENN 19018 ve stejném designu, nebo krabičky se svačinkou. Navíc je v této komoře i karabinka na klíče a jmenovka. Přední kapsa je pak určena pro vše, co je potřeba mít rychle po ruce.K batohu střihu LYNN si můžete vybrat mezi dvěma druhy penálů - klasickým jednokomorovým s klopnou pro menší školáky, nebo oválnou etují ETUE 19018, kde je jedna malá klopna a pod ní jsou volně uložené psací potřeby. Ten doporučujeme spíš do vyšších tříd. Bonusy: střídmý design, spousta reflexních prvků pevné odolné dno z TOPDURY chráněné nožičkami impregnace proti dešti poutko na nošení v ruce a poutko na lavici batoh prošel atestací v ITC Zlín na jedničku Náš tip: Batoh střihu LYNN je nejobjemnější z naší nabídky pro první stupeň ZŠ. Z naší zkušenosti víme, že jej děti nosí klidně i do šesté sedmé třídy. Pro školáky nad 150 cm už ale radíme koupit studentský batoh.

Produkt je výrobek značky Topgal ,distribuovaný s EAN kódem 8592571011902.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Topgal, Batohy Topgal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 41 cm
  • Materiál: Polyester
  • Styl: Pro muže
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 699,- Kč
2 429,- Kč
Detail

Fjällräven Vardag Duffel 30 Storm

Blue / Cotton Polyester / Fjällräven
2 190,- Kč
Detail

Dámský batoh Tamaris Paola - modrá

Modrá / Syntetická kůže / Pro ženy / Tamaris
2 199,- Kč
1 869,- Kč
Detail

VUCH BAXTER Backpack UNI

Velikost UNI / Černá / Polyester / Pro muže / Vuch
1 299,- Kč
Detail

Osprey Daylite Tote Pack Green Canopy/Green Creek 20 L Batoh

Green / Recycled polyethylene terephthalate (PET) / Osprey
1 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018,Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018 a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, batohy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Topgal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Topgal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018,Školní batoh matrix Topgal LYNN 19018
Právě si prohlížíte...

1799,- Kč