Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G,Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G

Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G,Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G
Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G,Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G
Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G,Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G
Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G,Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G,Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G z kategorie tašky a zavazadla, batohy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Topgal Eastern Europe a budete spokojení s dodaným Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G,Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G .

Detailní informace

Romantický batoh pro všechny starší dívky na prvním stupni ZŠ se stylovým přívěskem s lapačem snů a potiskem s peříčky vhodný pro školačky od 2. třídy výše testováno v ITC Zlín zvětšený objem - slouží klidně i na začátku 2. stupně pevná, anatomicky tvarovaná záda ramenní popruhy a hrudní přezka Peříčka, lapač snů, křídla, krystal, to vše pro milovnice romantiky najdete na novém batohu ALLY 20044. Inovovaný střih batohu ALLY jsme zvětšili tak, aby vyhovoval všem dívkám od druhé třídy ZŠ výše. Díky svému objemu, 26 litrů, bude sloužit klidně i na... začátku druhého stupně. Batoh ALLY má dvě hlavní hluboké komory, z nichž zadní komora je užší, než přední. K zádům dejte dceři ty nejtěžší učebnice a atlasy, do přední komory se pak vejde vše ostatní. Navíc je v přední komoře ještě menší síťová kapsa na zip, která je ideální na všechny drobnosti, co je potřeba mít po ruce. Nad kapsou je jmenovka. Na přední straně batohu jsou dvě menší kapsičky. Do spodní se vejde i oválný penál ETUE 20044 nebo další drobnosti. Horní větší kapsičku můžete používat jako svačinkovou (vejde se do ní naše krabička ZOLA 18053), nebo třeba na penál PENN 20044 ve stejném designu. Navíc je v uvnitř kapsy ještě karabinka na klíče, díky které budou stále při ruce. Záda batohu jsou pevná, polstrovaná, anatomicky tvarovaná, s lehkou hliníkovou výztuhou. Ergonomicky tvarované ramenní popruhy lze utáhnout v jejich spodní části na délku a v jejich horní části k tělu školačky. Samozřejmostí je výškově nastavitelný hrudní pás. Aby dlouhé konce popruhů nevlály kolem těla, jsou na koncích opatřeny magnetkami, kterými jdou připnout k tělu popruhů viz detailní fotky. Láhev s pitím dejte na bok batohu do kapsičky, která je ukrytá pod zipem. Ani na batohu ALLY jsme nešetřili řadou reflexních prvků, Jsou na ramenních popruzích, orámování kapsiček na čele batohu i na jeho bocích. K batohu je možné koupit penál PENN 20044 ve stejném designu, nebo pro starší školačky ETUE 20044. Něco navíc: pevné dno je z materiálu TOPDURA zátěr proti dešti - batoh nepromokne nožičky na spodní straně batohu poutko na přenášení batohu v ruce poutko na zavěšení na lavici Náš tip: Ve stejném designu jako je batoh nabízíme dvě verze penálu. Buď klasický jednokomorový s klopnou, který je určen pro mladší žáky, nebo oválnou etui, do které se umísťují pastelky “na volno”. Tu doporučujeme spíše pro starší školáky.

Produkt je výrobek značky Topgal ,distribuovaný s EAN kódem 8592571013746.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Topgal, Batohy Topgal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 43 cm
  • Materiál: Polyester
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 190,- Kč
Detail

Love tank Batoh

Velikost univerzal / černá
673,- Kč
Detail

Pánský kožený batoh Daag Sanco - hnědá

Hnědá / Přírodní kůže / Pro muže / Daag
2 799,- Kč
Detail
1 039,- Kč
Detail

Oakley Batoh Oranžová

Velikost UNI / Oranžová / 100% polyester / Pro muže / Oakley
1 799,- Kč
1 109,- Kč
Detail

Puma Prime Time Batoh Černá

Velikost UNI / Černá / 70% nylon, 20% polyester, 10% polyuretan / Pro ženy / Puma
1 499,- Kč
1 199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G,Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, batohy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Topgal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Topgal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G,Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044 G
Právě si prohlížíte...

1849,- Kč