Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Uniq Aereo Plus - 18% sleva

-18%
Uniq Aereo Plus

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Uniq Aereo Plus z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, napájení, napájecí adaptéry a nabíječky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Uniq Aereo Plus .

Zlevněné zboží

Uniq Aereo Plus je ultra tenká nabíjecí dockovací stanice pro 3 zařízení s integrovaným magnetem pro rychlé nabíjení Apple Watch. Aereo Plus dokáže nabíjet dva telefony současně v rychlonabíjecím režimu.Luxusní látkový potah zabraňuje sklouznutí Vašich SMART zařízení z nabíječky. Přidanou hodnotou je určitě i funkce APPLE WATCH NIGHTSTAND MODE, která udržuje hodinky v pohotovostním režimu se svítícím displejem – hodinky v tomto modu fungují tedy i jako digitální hodiny / budík. Nabíjecí stanice je poplatná všem Apple hodinkám série 1, 2, 3, 4 i... 5. Výkon obou nabíjecích cívek 10W / 7.5W / 5W a výkon magnetu pro Apple Watch 5WRozměry zařízení 10,5 cm x 2,3 cm x 1,3 cmVáha 230 gO propojení s adaptérem ( je součástí balení ) se stará kabel USB-C to USB-C Adaptér součástí: Ne Napájení: USB Typ: Nabíjecí Stanice Kompatibilní s: iPhone Kompatibilní s: Android Smartphone Země původu: Čína Vstupy: USB-C Balení obsahuje: USB kabel Výkon (Watt): 10.0 Speciální vlastnosti: Fast Charging Speciální vlastnosti: LED indikátor Bezdrátové nabíjení: Ano Typ: Bezdrátová nabíječka

Produkt je výrobek značky Uniq ,distribuovaný s EAN kódem 8886463672631.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Uniq, Elektronika – příslušenství Uniq, Napájení Uniq, Napájecí adaptéry a nabíječky Uniq.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Uniq Air dámský kondom 3 ks

Velikost 3 ks / Pro ženy / Uniq
223,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Uniq Aereo Plus a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, napájení sleva, napájecí adaptéry a nabíječky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Uniq a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Uniq najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Uniq Aereo Plus
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

2290,- Kč