Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Robomow RK1000 PRO - Robotická sekačka - 10% sleva

-10%
Robomow RK1000 PRO - Robotická sekačka
Robomow RK1000 PRO - Robotická sekačka
Robomow RK1000 PRO - Robotická sekačka
Robomow RK1000 PRO - Robotická sekačka

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Robomow RK1000 PRO - Robotická sekačka z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, motorová zahradní technika, zahradní sekačky, automatické zahradní sekačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Robomow RK1000 PRO - Robotická sekačka .

Zlevněné zboží

Robotická sekačka Robomow RK1000 PRO
Robotická sekačka Robomow RK1000 PRO je určena pro každého, kdo již nechce věnovat svůj drahocenný čas péči o trávník. Tato sekačka se komplexně postará o vaši zahradu. Už nebudete muset odnášet těžké koše s posekanou trávou, či dosekávat okraje trávníku. Robomow RK1000 PRO je kompletně nový stroj, který staví na zkušenostech z předchozích modelů. Desítky let zkušeností, tisíce hodin testování a přání zákazníků stvořilo novou generaci robotických sekaček Robomow RK. Ve výbavě nechybí ani GSM modul, díky... čemuž s vámi bude sekačka komunikovat pomocí SMS zpráv. Kdykoliv si tedy můžete vyžádat, v jakém stavu se Robomow RK PRO nachází. Sekačka je vhodná na plochy do 1000 m² (při ideálním tvaru pozemku a standartních růstových podmínkách), čímž se hodí na většinu českých zahrad. Kombinace zelené a černé barvy působí velice přirozeně a nevytváří na zahradě žádný rušivý prvek.
Pro trávníky do 700 m² (max. 1000 m²)
Automatická robotická sekačka
Šířka sečení 21 cm
Seče i okraje trávníku
Max. sklon oblasti sečení 45 % (24°)
Max. sklon svahu u drátu 20 % (11 stupňů)
Výška sečení 20-100 mm
GSM modul
Ovládání pomocí aplikace
Doba sečení 40-50 min.
Hlučnost méně jak 60 dB
Záruka 3 roky (nevztahuje se na nákup v rámci obchodní nebo jiné podnikatelské činnosti)
 
Instalace a zprovoznění sekačky Robomow
Robomow RK1000 PRO je primárně určen pro profesionální instalaci specializovanou firmou. Naše společnost je na tuto službu připravena. Zde můžete najít bližší informace o postupu provedení samotné instalace robotické sekačky. Po provedení instalace Vás proškolíme a vše řádně předáme.
Instalaci si samozřejmě můžete provést i sami. Uděláte to podle návodu k obsluze. Veškerý instalační materiál najdete v příslušenství pro robotické sekačky Robomow.
Snadný vjezd do stanice
Robomow RK1000 PRO nově parkuje ve stanice svou zadní částí. Během testování bylo zjištěno, že stroje mnohem snadněji a také přesněji zajedou do stanice pozadu. Díky pohonu zadních kole je při couvání zajištěna větší přesnost jízdy. Využili jsme toho a naučili Robomow do stanice couvat.
Výkonná pojezdová jednotka
Tento stroj je poháněn dvojicí nezávislých, výkonných bezuhlíkových motorů, které byly pečlivě vybírány a tvrdě testování pro dlouhou životnost. Motory jsou osazeny převodovkami speciálně konstruovanými pro těžkou práci v náročném terénu. Vše doplňují patentovaná kola, která byly navržena tak, aby co nejlépe držela v travnatém terénu a zajišťovala jistý pohyb stroje po nerovných plochách. Jako komplet je celý pojezd velmi výkonný, což je stvrzeno tím, že si stroj poradí se svahy až do sklonu 45%.
Účinná sečící jednotka
Velmi výkonný motor sečení pohání patentovaný disk, který je osazen čtyřmi asymetricky uloženými noži. Rozložení nožů na disku zajišťuje perfektní střih kdy první řada nožů poseče většinu trávy a druhá řada dokončí to, co první řadě uniklo. S tímto sečením již nejste omezeni na práci pouze za sucha. Můžete bez problémů sekat i za deště i

Produkt je výrobek značky Robomow ,distribuovaný s EAN kódem 4008423917192.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Robomow, Trávníky a zahrady Robomow, Motorová zahradní technika Robomow, Zahradní sekačky Robomow, Automatické zahradní sekačky Robomow.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Robomow RK1000 PRO - Robotická sekačka a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, motorová zahradní technika sleva, zahradní sekačky sleva, automatické zahradní sekačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Robomow a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Robomow najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Robomow RK1000 PRO - Robotická sekačka
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

38691,- Kč