Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Instalace robotické sekačky z jiného obchodu

Instalace robotické sekačky z jiného obchodu

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Instalace robotické sekačky z jiného obchodu z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, motorová zahradní technika, zahradní sekačky, automatické zahradní sekačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Instalace robotické sekačky z jiného obchodu .

Detailní informace

Instalace robotické sekačky Gardena a Robomow
Instalace pro robotické sekačky zakoupené u jiných prodejců. Nevíte-li si rady s instalací robotické sekačky, nebo jen nemáte čas si sekačku nainstalovat sami, instalaci Vám rád provede náš specialista. Přijede k Vám, nainstaluje ji, otestuje, zaškolí Vás, poradí a zodpoví všechny Vaše dotazy.
Robotickou sekačku nainstalujeme pouze na zahradu, která je pro provoz sekačky vhodná, ale vše s Vámi ještě dopředu prokonzultuje náš technik, který má za sebou stovky instalací robotických sekaček.<...br />Instalaci provedeme v nejbližším možném volném termínu, který si potvrdíte po objednání. 
Obvodový kabel zakopáváme pod povrch a je tak dostatečně chráněn před mechanickým poškozením např. při vertikutaci.
Uvedená cena platí při instalaci sekaček Gardena a Robomow. Služba instalace robotické sekačky zahrnuje položení vodícího kabelu, umístění dobíjecí stanice, zprovoznění robotické sekačky a zaškolení obsluhy s robotickou sekačkou.
V případě větších úprav na zahradě (jako např. řezání a rozebírání dlažby, terénní úpravy, apod.) může být dle složitosti cena navýšena po dohodě s technikem na místě. Instalační materiál není zahrnut v ceně instalace.
Službu nabízíme po celé ČR. Pouze za příznivého počasí v období od 1.4. do 31.10.

Produkt je výrobek značky Robotický Vysavač.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Robotický Vysavač, Trávníky a zahrady Robotický Vysavač, Motorová zahradní technika Robotický Vysavač, Zahradní sekačky Robotický Vysavač, Automatické zahradní sekačky Robotický Vysavač.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Instalace robotické sekačky z jiného obchodu a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, motorová zahradní technika sleva, zahradní sekačky sleva, automatické zahradní sekačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Robotický Vysavač a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Robotický Vysavač najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Instalace robotické sekačky z jiného obchodu
Právě si prohlížíte...

11999,- Kč