Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Muc-Off Multi Pack

Muc-Off Multi Pack

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Muc-Off Multi Pack z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, autokosmetika, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Muc-Off Multi Pack .

Detailní informace

Pomocí této soupravy můžete pomocí biodegradable Motorcycle Degreaser rychle a bezpečně odstranit zbytky oleje, mastnoty a špíny na kovech, plastech, gumách a těsněních. Dá se použít i s kartáčem, který obsahuje tvrdé nylonové štětiny a integrovanou škrabku na odstraňování nečistot z bahna. Po vyčištění motocyklu použijte ochranný prostředek Motorcycle Protectant, který odpuzuje vlhkost a zanech&aacu...te;vá nelepivou ochrannou vrstvu s vůní čerstvé vanilky. Vyberte si keramické trvanlivé řetězové mazivo, které má jedinečnou keramickou vodě odpudivou nelepivou recepturu, která pronikne hluboko do řetězových článků. Takto se vytvoří odolný ochranný povlak, který chrání vaši řetěz před korozí a opotřebením kovů za všech povětrnostních podmínek. Další výhodou této jedinečné receptury je to, že obsahuje UV barvivo, což znamená, že můžete přesně vidět specifické pokrytí maziva při použití UV svítidla. To vám také umožní otřít jakýkoliv nadměrný nástřik, který by jinak mohl zůstat přehlédnut. Země původu: Čína

Produkt je výrobek značky Muc-off ,distribuovaný s EAN kódem 5037835670004.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Muc-off, Díly a příslušenství vozidel Muc-off, Údržba a výzdoba motorových vozidel Muc-off, Autokosmetika Muc-off.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Muc-Off Multi Pack a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, autokosmetika sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Muc-off a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Muc-off najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Muc-Off Multi Pack
Právě si prohlížíte...

1090,- Kč