Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Muc-Off Nano Tech Motorcycle Cleaner 1L

Muc-Off Nano Tech Motorcycle Cleaner 1L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Muc-Off Nano Tech Motorcycle Cleaner 1L z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, autokosmetika, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Muc-Off Nano Tech Motorcycle Cleaner 1L .

Detailní informace

Muc-Off čistič motocyklůČistící prostředek pro všechny motocyklové díly na bázi Nano technologie.Funkce:čisticí prostředek na všechny části jízdních kol nebo motocyklů na bázi Nano technologieplne biologicky odbúratelnyzákladníneobsahuje škodlivé kyseliny, rozpouštědla ani freonyobsahuje antikorozní přísady, které chrání kovové části již během mytízcela bezpečné pro použití i na citlivé materiály, pokud je to kov, elox, chrom, titan, lak, karbon, plast, guma...určený k mytí kompletní brzdové soustavyvýborné na nečistoty biologického póvodu poku...d jsou mušky, prach, bahnonezmyva ani neranaruše uprevovo nanesená mazivá např. na těční, předných teleskopoch atd.snadné, rychlé, efektivní a bezpečné použitíNávod k použití:1. krok - před použitím přípravku kolo důkladně opláchněte2. krok - nastříkejte čistič na celé kolo včetně komponentů a nechte působit 3 až 5 minut3. krok - odolnú špinu a imprušte rozrušte hóměstí kefy nebo hubky4. kolo pečlivě opláchněte čistou vodouUpozornění: Nepoužívejte výrobek na přímém slunci! Objem : 1 L Země původu : Velká Británie

Produkt je výrobek značky Muc-off ,distribuovaný s EAN kódem 5037835664003.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Muc-off, Díly a příslušenství vozidel Muc-off, Údržba a výzdoba motorových vozidel Muc-off, Autokosmetika Muc-off.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Muc-Off Nano Tech Motorcycle Cleaner 1L a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, autokosmetika sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Muc-off a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Muc-off najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Muc-Off Nano Tech Motorcycle Cleaner 1L
Právě si prohlížíte...

320,- Kč