Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Software F-Secure SAFE, 3 zařízení / 1 rok

Software F-Secure SAFE, 3 zařízení / 1 rok
Software F-Secure SAFE, 3 zařízení / 1 rok
Software F-Secure SAFE, 3 zařízení / 1 rok
Software F-Secure SAFE, 3 zařízení / 1 rok

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Software F-Secure SAFE, 3 zařízení / 1 rok z kategorie software, počítačový software, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Software F-Secure SAFE, 3 zařízení / 1 rok .

Detailní informace

F-Secure - finská preciznost. Finská společnost F-SECURE Corporation se již před lety zařadila mezi přední a uznávané tvůrce bezpečnostního software. F-Secure nabízí pokročilou technologii odstraňování malwaru a spywaru (vykrádače hesel, osobní identity). Vypořádá se s moderními a složitými hrozbami, infikovanými e-mailovými přílohami, spamy a jiným škodlivým softwarem. Kompletní seznam virů. Lehký antivirus. Díky automatickým aktualizacím přidává F-Secure nejnovější viry do databáze a předchází tak škodám páchanými nežádoucím kódem. Zaručuje t...ak nejrychlejší ochranu v reálném čase před všemi hrozbami na internetu. Navíc se nemusíte bát zbytečného zpomalení počítače, antivirus se snadno instaluje. Přívětivé uživatelské prostředí poskytuje lehkou orientaci v programu a výkonnostní nenáročnost nezatěžuje procesor. Safe verze. Ve verzi Safe se vám dostane více péče. F-Secure Safe zabezpečí online nakupování, procházení internetového bankovnictví a další surfování, kde se vyskytují citlivé informace. Další nadstandardní funkcí je Rodinná pravidla – jednoduše nastavte zdravé hranice pro používání zařízení pro děti. Ochranný algoritmus antiviru F-Secure Safe zvyšuje zabezpečení proti ransomware. Poslední vychytávky jsou vyhledávání ztraceného zařízení, vzdálené uzamčení nebo úplné vymazání operačního systému. Požadavky na instalaci OS: Windows 10/ 8.1 a 8 / Windows 7 / Windows Vista (Service Pack 2 nebo novější) Procesor: alespoň Intel Pentium 4 Požadavky na paměť: 1 GB nebo více HDD: 800 MB volného místa na disku Připojení k internetu pro ověření předplatného a pro získávání aktualizací

Produkt je výrobek značky Fujitsu Siemens ,distribuovaný s EAN kódem 6430052570086.

Procházet zboží z kategorie Software Fujitsu Siemens, Počítačový software Fujitsu Siemens.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Software F-Secure SAFE, 3 zařízení / 1 rok a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fujitsu Siemens a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fujitsu Siemens najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Software F-Secure SAFE, 3 zařízení / 1 rok
Právě si prohlížíte...

699,- Kč