Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 CZ, 1 PC 1 rok-Box

Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 CZ, 1 PC 1 rok-Box
Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 CZ, 1 PC 1 rok-Box
Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 CZ, 1 PC 1 rok-Box
Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 CZ, 1 PC 1 rok-Box

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 CZ, 1 PC 1 rok-Box z kategorie software, počítačový software, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 CZ, 1 PC 1 rok-Box .

Detailní informace

Kdykoli používáte internetové bankovnictví, nebo jen surfujete po internetu, váš přístroj se nachází v nebezpečí, ať už jde o počítač, tablet nebo smartphone. Kaspersky Internet Security - multi-device 2015 ochrání veškerá vaše zařízení se systémem Windows, Mac nebo Android před malwarem a internetovými hrozbami. Pro počítače, telefony i tablety tak budete moci použít jednotný produkt s jedinou licencí. Během licenčního období můžete chráněná zařízení měnit a přesouvat ochranu z jednoho zařízení na druhé. Také si můžete zdarma stáhnout prohlíže...č Kaspersky Safe Browser pro platformy iOS a Windows Phone, který vám pomůže zvýšit vaši bezpečnost při prohlížení internetu na zařízení iPhone, iPad nebo Windows Phone. Nejen pro počítač Kaspersky Internet Security - multi-device 2015 okamžitě prověří veškeré aplikace a soubory, které otevřete, uložíte nebo stáhnete z Internetu, sleduje vaše aktivity v reálném čase, a snaží se hrozbám předem zabránit. Dále se stará o zabezpečení vašich dat ve ztraceném zařízení. Dojde-li k odcizení vašeho zařízení se systémem Android, Kaspersky Internet Security - Multi-Device vám poskytne na dálku řízené funkce, které vám pomohou ochránit osobní informace, odstranit data, zablokovat telefon, spustit alarm, a dokonce pořídit snímky neoprávněných uživatelů vašeho zařízení. Především však pomůže zjistit, kde se telefon právě nachází. Skvělé funkce Kaspersky disponuje jedním z nejlépe fungujících antivirů. Krom ochrany vašeho zařízení ovšem poskytuje další praktické funkce. Máte-li děti, jistě oceníte možnosti rodičovské kontroly, která vám umožní detailně nastavit práva využívání komunikací a datových toků pro jednotlivé uživatele daného počítače. Největší výhodou jsou ovšem stále propracovanější způsoby ochrany vašeho zařízení, jimiž Kaspersky drží krok se stále větší vynalézavostí internetových útoků. K těmto ochranám patří technologie Safe Money pro bezpečnost internetového bankovnictví a zabezpečení pomocí Remote Control. Dále je to Wi-Fi Security Notification, která zkoumá možné zranitelnosti domácí sítě, a je vybavena také modulem ochrany webkamery, i Webcam Protection. System Watcher je pak obrana proti tzv. kryptomalwaru.

Produkt je výrobek značky Kaspersky ,distribuovaný s EAN kódem 5060373056894.

Procházet zboží z kategorie Software Kaspersky, Počítačový software Kaspersky.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 CZ, 1 PC 1 rok-Box a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kaspersky a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kaspersky najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 CZ, 1 PC 1 rok-Box
Právě si prohlížíte...

654,- Kč