Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Kaspersky Anti-Virus 2015 CZ 1 PC 1 rok - Box

Kaspersky Anti-Virus 2015 CZ 1 PC 1 rok - Box
Kaspersky Anti-Virus 2015 CZ 1 PC 1 rok - Box
Kaspersky Anti-Virus 2015 CZ 1 PC 1 rok - Box
Kaspersky Anti-Virus 2015 CZ 1 PC 1 rok - Box

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kaspersky Anti-Virus 2015 CZ 1 PC 1 rok - Box z kategorie software, počítačový software, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kaspersky Anti-Virus 2015 CZ 1 PC 1 rok - Box .

Detailní informace

Základní antivirovou ochranu na jeden rok poskytne vašemu počítači jeden z nejlépe fungujících antivirů Kaspersky Anti-Virus 2015 CZ. Spolehlivě vás zbaví virů, červů, rootkitů, spywaru, trojských koní apod., a přitom pracuje v pozadí a nezpomalí výkon vašeho počítače. Kaspersky Lab je největším soukromě vlastněným poskytovatelem koncových bezpečnostních řešení na světě, a jako takový dokáže držet krok s nejnovějším vývojem spywaru, malwaru a jiných internetových hrozeb. Program využívá technologie ochrany v reálném čase s podporu cloudu, která... umožňuje sbírat informace z milionů počítačů v reálném čase, a tak se připravit na každou novou hrozbu dříve, než nastane.Kaspersky Anti-Virus 2015 CZ provádí okamžitou bezpečnostní kontrolu u všech webů a souborů, které stahujete, i u externích disků a CD, které vkládáte do počítače. Automatická prevence zneužití počítače zajišťuje, aby zranitelná místa nevystavila váš počítač riziku. URL poradce informuje o reputaci webových odkazů a anti-Blocker pomáhá ochránit před blokováním počítače trojskými koni. O ochranu identity se stará antiphishingová ochrana. Hrozby, se kterými se můžete setkat na internetu, jsou čím dál více komplikované a těžko napravitelné. Pořiďte tedy svému počítači ochranu, jakou si zaslouží, a nebudete se už muset obávat.

Produkt je výrobek značky Kaspersky ,distribuovaný s EAN kódem 5060373056931.

Procházet zboží z kategorie Software Kaspersky, Počítačový software Kaspersky.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kaspersky Anti-Virus 2015 CZ 1 PC 1 rok - Box a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kaspersky a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kaspersky najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kaspersky Anti-Virus 2015 CZ 1 PC 1 rok - Box
Právě si prohlížíte...

499,- Kč