Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Bitdefender Total Security

Bitdefender Total Security
Bitdefender Total Security
Bitdefender Total Security
Bitdefender Total Security

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bitdefender Total Security z kategorie software, počítačový software, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bitdefender Total Security .

Detailní informace

Bitdefender Total Security 2019 Kvalitní anti-malwarová ochrana Bitdefender je opravdovou zárukou kvality, což dokazuje nejen řada ocenění, které sbírá rok co rok, ale zejména neustálá aktuálnost a množství praktických funkcí, které se stále vylepšují. Můžete se tak těšit například na ochranu proti malwaru a ransomwaru, anonymní surfování, rodičovskou kontrolu nebo skvělou optimalizaci výkonu. Čtyři v jednom Program Bitedefender Total Security poskytne kompletní ochranu nejen pro váš počítač s operačním systémem Windows, ale na rozdíl od řady k...onkurentů i pro Mac, iOS a Android zároveň. nemusíte tak pro každý přístroj kupovat nový a samostatný produkt a ochráníte s jediným programem celou domácnost. Vylepšená ochrana V nové verzi představuje Bitfender dvě zásadní novinky. Tou první je vícevrstvá ochrana ransomware s nápravou ransomwaru, která chytře odhalí nákazu a pomůže tak ochránit vaše nejdůležitější dokumenty. Druhou novinkou je Předcházení útokům v síti, které zastaví útoky ještě předtím, než začnou, tím, že jim nedovolí zneužití slabin vašeho systému. Rodičovská ochrana V aplikaci nechybí ani rodičovská ochrana, která vám dá do rukou kontrolu nad tím, co a jak dlouho můžou vaše děti prohlížet. Můžete tak například zvolit, kolik času můžou vaše děti trávit před obrazovkou a mít tak jistotu, aniž byste je museli každou chvíli kontrolovat. Samozřejmě si můžete navolit i vhodný a nevhodný obsah při surfování, zablokovat příchozí hovory na telefonu nebo sledovat jejich polohu, pokud používají přístroj s GPS.

Produkt je výrobek značky Bitdefender ,distribuovaný s EAN kódem 5949958018123.

Procházet zboží z kategorie Software Bitdefender, Počítačový software Bitdefender.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bitdefender Total Security a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bitdefender a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bitdefender najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bitdefender Total Security
Právě si prohlížíte...

833,- Kč