Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Bitdefender Antivirus Plus - 1PC na 1 rok

Bitdefender Antivirus Plus - 1PC na 1 rok
Bitdefender Antivirus Plus - 1PC na 1 rok
Bitdefender Antivirus Plus - 1PC na 1 rok
Bitdefender Antivirus Plus - 1PC na 1 rok

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bitdefender Antivirus Plus - 1PC na 1 rok z kategorie software, počítačový software, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bitdefender Antivirus Plus - 1PC na 1 rok .

Detailní informace

Bitdefender Antivirus Plus ochrana pro vaše soukromí Bitdefender je komplexní antivirový program, který chrání váš počítač se systémem Windows před nežádoucími hrozbami internetového věku. Je navržen tak, aby posílil maximální výkon, takže si své běžné počítačovéčinnosti naplno užijete. Zároveň vám dopomáhá si udržet vaše soukromí, takže se můžete ve virtuálním světě cítit zcela bezpečně. Komplexní zabezpečení Vícevrstevná ochrana chrání v reálném čase před elektronickými hrozbami, jako jsou viry, červi, ransomware, trojany, rootkity či spyware.... Analyzuje a identifikuje podezřelé aktivity a pomáhá je zastavit přímo v zárodku. Zaceluje díry v systému a upozorňuje na zastaralý software. Nedůvěryhodné weby v případě potřeby i blokuje. Vaše osobní údaje tak budou zcela v bezpečí. Bezpečnost bez rušení Pro jednoduché ovládání je tu program Autopilot. Ten je navržen tak, aby doporučil nejlepší zabezpečení na základě systémových potřeb a vzorců používání, které se zařízením provádíte. Dobrou rychlost a výkon navíc zajistí technologie Bitdefender Photon. Na notebooku jistě oceníte režim baterie, který vyladí systém tak, abyste využili její maximální potenciál. Pokud hrajete vaši oblíbenou hru nebo sledujete film, program vás neurguje a čeká, až svoji činnost dokončíte. Skenování hrozeb navíc probíhá v cloudu, takže na vaše systémové zdroje nemá dopad. Bezpečné online platby Antivirus také chrání vaše soukromí v online prostředí. S Bitdefender VPN si zajistíte anonymitu při brouzdání internetem tím, že šifruje vaši přítomnost. Anti-tracker zase blokuje sledovače, které shromažďují vaše data. Se specializovaným prohlížečem pak zajistíte naprosto bezpečné internetové platby a vaše hesla si můžete ochránit se správcem hesel pomocí kybernetického trezoru. S nástrojem skartovačka jde permanentně vymazat soubory z vašeho počítače.

Produkt je výrobek značky Bitdefender ,distribuovaný s EAN kódem 5949958020119.

Procházet zboží z kategorie Software Bitdefender, Počítačový software Bitdefender.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bitdefender Antivirus Plus - 1PC na 1 rok a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bitdefender a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bitdefender najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bitdefender Antivirus Plus - 1PC na 1 rok
Právě si prohlížíte...

533,- Kč