Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Antivir Bitdefender pro telefony a tablety s Android, roční lic.

Antivir Bitdefender pro telefony a tablety s Android, roční lic.
Antivir Bitdefender pro telefony a tablety s Android, roční lic.
Antivir Bitdefender pro telefony a tablety s Android, roční lic.
Antivir Bitdefender pro telefony a tablety s Android, roční lic.

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Antivir Bitdefender pro telefony a tablety s Android, roční lic. z kategorie software, počítačový software, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Antivir Bitdefender pro telefony a tablety s Android, roční lic. .

Detailní informace

Bitdefender Mobile Security Mobilní ochrana Bitdefender je opravdovou zárukou kvality, což dokazuje nejen řada ocenění, které sbírá rok co rok, ale zejména neustálá aktuálnost a množství praktických funkcí, které se stále vylepšují. Můžete se tak těšit například na ochranu proti spywaru a malwaru, ochranu osobních účtů, anonymní surfování nebo ochranu proti ukradení telefonu. Základem programu Bitdefender je samozřejmě ochrana vašeho mobilního přístroje. Můžete se tak spolehnout na stoprocentní detekci nežádoucích a škodlivých hrozeb, jako jsou... nejrůznější spywary a malwary. V dnešní době má snad každý uživatel internetu jeden či hned několik účtů, ať už kvůli komunikaci nebo nakupování. Aplikace Bitdefnder vám pomůže tyto účty ochránit, například proti tomu, aby do nich nikdo neoprávněně nevniknul. Díky implementaci režimu nazvaného Autopilot se vám zjednoduší ochrana přístroje a její správa. Autopilot je totiž připraven poskytnout rady a vylepšení na základě používání telefonu. Navíc je navržen experty, tak aby byly připomínky vždy relevantní. Mobilní ochrana v nové verzi oplývá i takzvaným režimem VPN, díky kterému se můžete přestat strachovat o soukromí na internetu. Ochrání totiž vaši online přítomnost šifrováním datových toků. Můžete si tak užívat bezstarostné anonymní surfování. Mezi dalšími skvělými funkcemi nelze vynechat ani ochranu před ukradením telefonu, která vám dovolí telefon vyhledat nebo jej v případě nutnosti na dálku zamknout či přímo vymazat. Oceníte jistě i možnost uzamknutí aplikací, díky které k nim budete mít přístup pouze vy.

Produkt je výrobek značky Ostatní Okay ,distribuovaný s EAN kódem 5949958021109.

Procházet zboží z kategorie Software Ostatní Okay, Počítačový software Ostatní Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Antivir Bitdefender pro telefony a tablety s Android, roční lic. a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ostatní Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ostatní Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Antivir Bitdefender pro telefony a tablety s Android, roční lic.
Právě si prohlížíte...

269,- Kč