Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Terárium Repti Planet skleněné 30x30x30cm

Terárium Repti Planet skleněné 30x30x30cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Terárium Repti Planet skleněné 30x30x30cm z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, akvaristika, akvária, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Terárium Repti Planet skleněné 30x30x30cm .

Detailní informace

Terárium je možné použít i jako paludárium s vodní plochou. Stejně tak je možné použít terárium i jako akvarijní nádrž. Pro dostatečné větrání je horní část terária vybavena kovovým pletivem, které zabraňuje úniku chovaných zvířat a krmného hmyzu. Konstrukce víka zabraňuje samovolnému otevření terária a vždy po uzavírání terária se přesvědčte, že je víko správně dovřené (pojistná západka se zacvakne automaticky při úplném dovření vrchního krytu). Pro krmení není třeba otevírat celou vrchní část terária. Vrchní díl je vybaven otvorem s plastovým... krytem. Vždy, když otevíráte vrchní díl terária, se přesvědčte, že nehrozí útěk zvířete z terária. Při zavírání dbejte opatrnosti, aby nedošlo k přivření zvířete, rostlin nebo dalších dekorací. Otevírání vrchního víka je vybaveno posuvným mechanismem. Terárium je bez pozadí a dekorace.

Produkt je výrobek značky Repti Planet ,distribuovaný s EAN kódem 8595091794034.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Repti Planet, Potřeby pro domácí zvířata Repti Planet, Akvaristika Repti Planet, Akvária Repti Planet.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Terárium Repti Planet skleněné 30x30x30cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, akvaristika sleva, akvária sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Repti Planet a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Repti Planet najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Terárium Repti Planet skleněné 30x30x30cm
Právě si prohlížíte...

999,- Kč