Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Akvárium BIORB CUBE LED bílé 30l

Akvárium BIORB CUBE LED bílé 30l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Akvárium BIORB CUBE LED bílé 30l z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, akvaristika, akvária, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Akvárium BIORB CUBE LED bílé 30l .

Detailní informace

Jedinečné designové akvárium, které přináší mnoho možností dekorace. Je vyrobeno z vysoce odolného a lehkého akrylátu. Kompletní set, obsahující akrylátové akvárium, světlo, filtr, vzduchovací kámen, filtrační náplň. Snadné použití, akvárium se nastavi v pár krocích. Snadné čištění a péče. Zde je popsáno, jak akvárium biorb funguje: Filtrační cyklus akvária biOrb Všechna biOrb akvária jsou vybavena filtrem umístěným na dně akvária. Právě to je místo, kde se pevný odpad přirozeně usazuje. Vzato jednoduše, filtr pracuje tam, kde je nejvíce nečist...ot k přefiltrování. 1. Vzduchem poháněný filtrační systém vytváří silný proud vody s neustále se měnící vodní hladinu. To udržuje nasycení kyslíkem. 2. Koloběh vody poté sbírá veškeré odpady z ryb na jejich cestě dolů. 3. Přefiltruje odpad přes keramická média, kde přirozená biologická filtrace absorbuje toxiny. Čerstvě okysličená voda také podoruje bakterie. 4. Veškeré zbývající odpady jsou zachyceny filtračních houbách. Voda poté prochází částicemi pryskyřice a přírodními stabilizátory, které zajistí odstranění toxických látek a udržení hodnoty pH konstantní. 5. Čistá voda je poté okysličena při svém návratu zpět nahoru bublinkovou trubicí, čímž se tento cyklus opakuje. Vyrobeno z akrylátu. Zde jsou důvody, proč tomu tak je: Akrylát je neuvěřitelně silný. Ve skutečnosti je používán při výrobě čelních skel dopravních letadel. Je také velmi průzračný. Se svou mírou průhlednosti dosahující 93 % se jedná o nejprůzračnější známý materiál. Proto nám naši zákazníci říkají _ "je to jako pozorovat své ryby ve vysokém rozlišení" Dalším užitkem akrylátu jsou jeho izolační vlastnosti. Vyznačuje se velmi nízkou tepelnou ztrátou a k vyhřívání Vašeho akvária je tak zapotřebí minimální množství energie. Souprava vše v jednom. Je zahrnuto vše, co potřebujete k zahájení zážitků se svým akváriem. - K dostání se standardním nebo multibarevným světlem. - Vyberte si mezi bílým a černým provedením. Technické údaje: Hmotnost (v kg): 6,9 Objem (v l): 30 Barva: bílá Světlo: LED Obsahuje topné tělísko: ne

Produkt je výrobek značky Biorb ,distribuovaný s EAN kódem 822728544853.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Biorb, Potřeby pro domácí zvířata Biorb, Akvaristika Biorb, Akvária Biorb.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 8 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Akvárium BIORB CUBE LED bílé 30l a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, akvaristika sleva, akvária sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Biorb a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Biorb najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Akvárium BIORB CUBE LED bílé 30l
Právě si prohlížíte...

6999,- Kč