Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pánská kožená aktovka hnědá - Greenwood Beylon 2

Pánská kožená aktovka hnědá - Greenwood Beylon 2

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pánská kožená aktovka hnědá - Greenwood Beylon 2 z kategorie kancelářské potřeby, třídění a uspořádání dokumentů, aktovky a desky na papíry, se slevou kupte přes Chci.cz.

KabeaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Kabea a budete spokojení s dodaným Pánská kožená aktovka hnědá - Greenwood Beylon 2 .

Detailní informace

Luxusní kožená aktovka ve stylovém designu je kvalitní hovězí kůže, jemně broušená. Značka Greenwood dodává kvalitní a jedinečné pracovní doplňky a tato taška je jednou z nich. Rovná klopa se otevírá kovovou sponou v podobě přezky s koženým páskem, pod ní jsou tři volné kapsy a hlavní kapsa s kapsičkou na zip. Nosit ji můžete v ruce za celkem pevné plošší ucho nebo s popruhem přes rameno. Objednejte ještě dnes a vyzkoušejte, vrátit ji můžete až za 30 dnů! Drobné škrábance či oděrky nejsou závadou kůže, časem a ...;užíváním získají svůj individuální charakter a patinu​. Veškeré produkty z broušené kůže je třeba impregnovat a mazat, vydrží Vám mnohem déle. Materiál: hovězí kůže Kování: tmavě stříbrné Rozměry: 37 x 30 x 10,5 cm (šířka x výška x hloubka) měřeno v nejdelších částech Délka ucha: 20 cm Kód zboží: 19181

Produkt je výrobek značky Greenwood.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Greenwood, Třídění a uspořádání dokumentů Greenwood, Aktovky a desky na papíry Greenwood.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro muže
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 490,- Kč
1 360,- Kč
Detail
4 990,- Kč
4 850,- Kč
Detail

Dámská kožená kabelka Greenwood Lidia - koňak

Koňak / Přírodní kůže / Pro ženy / Greenwood
2 999,- Kč
Detail
3 190,- Kč
Detail

Kožená cestovní taška Greenwood Daniel - hnědá

Hnědá / Přírodní kůže / Pro muže / Greenwood
4 999,- Kč
Detail
3 290,- Kč
Detail
1 599,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pánská kožená aktovka hnědá - Greenwood Beylon 2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, třídění a uspořádání dokumentů sleva, aktovky a desky na papíry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Greenwood a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Greenwood najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pánská kožená aktovka hnědá - Greenwood Beylon 2
Právě si prohlížíte...

3699,- Kč