YOOKIDOO Míč veselý se zvířátky

YOOKIDOO Míč veselý se zvířátky
YOOKIDOO Míč veselý se zvířátky
YOOKIDOO Míč veselý se zvířátky
YOOKIDOO Míč veselý se zvířátky
549 549 1712
549,- Kč

Původní cena: 549,- Kč


Hodnocení:


YOOKIDOO Míč veselý se zvířátky z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným YOOKIDOO Míč veselý se zvířátky .

Detailní informace

Při jakémkoliv pohybu míče začne hrát veselá melodie a rozsvítí se barevné hvězdičky. Tímto se dítě učí vztahu „příčina-následek“. Pobízí dítě, aby míč stále házelo a lezlo za ním. Míč je velmi lehký, měkký a zvířátka jsou vyrobena z různých druhů textilií. Na míči je praktické poutko pro zavěšení. Hlavní funkce: Míč se po zapnutí aktivuje zatřesením či kutálením. Hvězdy se rozsvítí a blikají v rytmu hudby. Tři roztomilá zvířátka s různými texturami látek a šustícíma ušima. Ideální pro hry na podložce nebo pro zavěšení k postýlce či kočárku pom...ocí závěsného kroužku. Tlačítko On/Off pro možné vypnutí světel a melodií. Přínosy pro vývoj dítěte: Vybízí k opakovanému zvedání hlavy a sledování světýlek. Podporuje hmatovou stimulaci. Podporuje hrubé motorické dovednosti a pochopení vztahu příčina-následek. Podporuje plazení a lezení. Tipy pro hry: Hra v poloze na břiše: Umístěte míč před Vaše dítě, aby na něj po zvednutí hlavičky dobře vidělo. Bude hlavičku stále zvedat, aby se podívalo co hraje a posléze ho upoutá, jak míč svítí. Odkutálejte míč mírně směrem od svého dítěte a povzbuďte ho, aby se snažilo za míčem doplazit či dolézt. Zapojte do hry celou rodinu a kutálejte si míčem všichni spolu s dítětem. Obsah balení: Hudební míč, závěsný kroužek, modul na baterie, 3× AAA baterie pro demonstrační účely.

Produkt je výrobek značky Yookidoo ,distribuovaný s EAN kódem 7290107721462.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 123,- Kč
999,- Kč
Detail
972,- Kč
779,- Kč
Detail
464,- Kč
399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

YOOKIDOO Míč veselý se zvířátky a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Yookidoo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Yookidoo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

YOOKIDOO Míč veselý se zvířátky
Právě si prohlížíte...

549,- Kč